Cégünkről

COMPU-CONSULT KFT


COMPU-CONSULT Kft.Cégünk a hazai Crossbar távbeszélőközpontok 13.000 processzoros elektronikus vezérlésének és számlázásának szoftvereivel lépett a minőségi szolgáltatások piacára.  A telefon, internet, IPTV szolgáltatások mérését végző műszereinket több magyar szolgáltató és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság is használja. Műszereinkkel és mérési szolgáltatásainkkal mindig a kiszámítható, jó minőségre törekedtünk.

Talán a legnépesebb szolgáltatási kör a távközlés területe. Akár mobil, akár vezetékes telefont használ, internet vagy TV szolgáltatásra fizet elő, a hírközléssel mindenki kapcsolatba kerül. Ezért  aztán számos  probléma is felvetődik.
Cégünk, partnereivel együtt elhatározta, hogy üzletté formálja a szolgáltatási problémák megoldását. Dolgozunk mind előfizetőknek, mind a szolgáltatóknak, részrehajlás nélkül, mert mi „a tényeknek hiszünk”.  Tudjuk, hogy van közös megoldás. A jó szolgáltatásminőség és kiszámíthatóság mindkét fél érdeke.


SZULTZER KFT


Szultzer KftUgyanilyen népes az üzleti szolgáltatások területe. A cégvezetők és cégtulajdonosok ráadásul nem csak önmagukért, hanem cégük és alkalmazottaik érdekében is felelősséget vállaltak.  Cégünk és partnerei együtt elhatározták, hogy üzletté formálják a szolgáltatási problémák megoldását.

További információ a cég honlapjánIsmerje meg ügyvezetőinket!


Távközlési informatikai szakterület


“...Mi a tényeknek hiszünk. A szerződött minőség nem csak a számokról szól, hanem a következményekről is.”
dr. Darabos Zoltán

 

Üzleti, üzletviteli szakterület


“Az üzlet nem csak a pénzről szól, hanem sokkal többről, a bizalomról és valamennyiünkről.”
dr. Szultzer Ilona