Távközlési szolgáltatóknak

Küldetés

Cégünk a hazai Crossbar távbeszélőközpontok 13.000 processzoros elektronikus vezérlésének és számlázásának szoftvereivel lépett a minőségi szolgáltatások piacára.  A telefon, internet, IPTV szolgáltatások mérését végző műszereinket több magyar szolgáltató és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság is használja. Műszereinkkel és mérési szolgáltatásainkkal mindig a kiszámítható, jó minőségre törekedtünk.

Méréstechnikai problémamegoldásban jól használhatók a saját fejlesztésű TELE-OPERATOR® UTS műszereink, mert tömeges mérésekre és tartós vizsgálatra is alkalmasak, kalibrációval is szállíthatók.
Nagy és kis szolgáltatók egyaránt megtalálhatják nálunk a megoldást a hatóság által előírt mérésekre akár vásárlás, akár kölcsönzés vagy éppen mérési szolgáltatás formájában.

Cégünk, partnereivel együtt elhatározta, hogy üzletté formálják a szolgáltatási problémák megoldását. Dolgozunk mind előfizetőknek, mind a szolgáltatóknak, részrehajlás nélkül, mert mi „a tényeknek hiszünk”.  Tudjuk, hogy van közös megoldás. A jó szolgáltatásminőség és kiszámíthatóság mindkét fél érdeke.  Nemcsak műszaki kérdésekben, hanem üzleti ügyeiben is tudjuk segíteni.

„A tényeknek hiszünk”
Dr. Darabos Zoltán

Vezető szakértőnk

Hírközlési és informatikai tervező, szakértő, igazságügyi szakértő

Dr. Darabos Zoltán
Részletek

 

Termékeink

CGM ADSL, ADSL+ műszerCGM ADSL, ADSL+ műszer

Vásároljon tőlünk CGM ADSL műszert. Csak bekapcsolja, és ADSL , ADSL2+ szolgáltatásának minden fontos adatát le tudja olvasni. Most kedvezményesen megvásárolható!
Részletek

 

 

TELE-OPERATOR ® UTS v.x műszercsaládTELE-OPERATOR ® UTS v.x műszercsalád

Műszereinket a több hazai távközlési szolgáltató és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság alkalmazza. Hívóműveink távvezérelhetők, automatikus vízjeles jegyzőkönyveket készítenek.
Műszereinket kalibrációval és szervizzel támogatjuk.

A TELE-OPERATOR® a COMPU-CONSULT regisztrált védjegye
Részletek

TAM-164 TAM-164

IP vezérlésű 4 huzalos 16x4-es kapcsolómátrix
SNMP, TELNET,  TIMER funkció.

Kapcsolat

 

 

Szolgáltatásaink

 

Műszaki tanfolyamok Műszaki tanfolyamok

Számos naprakész és magas szakmai színvonalú tanfolyam között válogathat, többek között a hírközlés, és a méréstechnika szakterületén
Részletek itt

 

IPTV TanácsadásIPTV/ADSL Tanácsadás

Hazai és nemzetközi tapasztalatok az IPTV és ADSL problémamegoldásban. Gyártófüggetlen tanácsadói szolgáltatás.
Részletek itt